• Cryo system

Kompaktni multi-elektroporacioni sistem

Elektroporacija – direktno delovanje na kožu, odmah poboljšava penetraciju kožnog tkiva. Delovanjem elektrošoka, formiraju se otvori u koži, ćelije se mobilišu i u isto vreme hidrofilni molekuli koji nisu bili absorbovani ulaze u unutrašnjost kože. Odmah nakon formiranja otvora, u periodu od par sekundi do par minuta zadržava formirane otvore u zavisnosti od dužine elektro-delovanja.

Elektroosmoza – Uglavnom deluje na glavne molekule koji će biti disperzirani, pomažući im da slobodno prodiru u unutrašnjost kože. Električni naponi istog kvaliteta se međusobno odbijaju, tako da prebacuju pozitivnu struju na pozitivne molekule i guraju hranljive molekule u unutrašnjost kože. Istovremeno, neutralni molekuli takođe prodiru u unutrašnjost kože.

Aparat se primenjuje kod:

  • Post tretman nakon laserskih tretmana
  • Efektivna penetracija i apsorpcija rastvora
  • Kombinovanje elektroporacije sa hlađenjem
  • Topli/hladni tretman

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Cryo system

  • Kod proizvoda: 6910
  • Dostupnost: Na lageru

    Pozvati za cenu


Najgledaniji proizvodi

Ultrapeel + PDT LED fototerapija

Ultrapeel + PDT LED fototerapija

PDT svetlo je poznato i pod imenom "Čarobno Svetlo". Fotonski dinamički instrument (Photon Dynamical Instrument) daje biološki aktivno hladn..

Pozvati za cenu

Body Star 8

Body Star 8

Programska Elektrostimulacija Programska elektrostimulacija bila je u VECOM-u zamišljena kao prijatan, i u isto vreme efektivan tretman. Bazira se n..

114,000.00Din

Ultimate gelovi u boji

Ultimate gelovi u boji

Gelovi izuzetne pigmentacije, visokog sjaja, bez lepljivog sloja. Formula gelova u boji najlakših ikada. Mogu se nanositi nakon bilder gela na ceo..

470.00Din

Cavite Star

Cavite Star

Ultrazvučna Lipoliza Autentični tretmani redukcije lokalnih masnoća na butinama, stomaku, bokovima, nadlakticama. Napredni i potpuno inovativni Ca..

100,800.00Din