• Topli(mlaki) vosak u perlama premium hlorofil - 800 gr.

Nova generacija mlakih perli za depilaciju. (liposolubilan vosak za depilaciju)

Zagrevati vosak u odgovarajućoj topilici voska. Nastaviti grejanje dok se vosak potpuno istopi u glatku i kremastu konzistenciju. Proveriti temperaturu voska pre upotrebe za depilaciju sakupljanjem male količine za špatulom i primeniti u unutrašnjost zgloba. Pokupite vosak za jednokratnu upotrebu drvenom lopaticom i nanesite tanak sloj u pravcu rasta dlake. Za bolje skidanje voska , ostavite deblji ivicu na kraju trake voska . Ostavite da se ohladi , podignite ivicu kraja trake voska blago onda povući oštro, povlačenjem u suprotnom smeru rasta dlake. Nakon uklanjanja dlaka, nanesite proizvod nakon depilacije, eliminisati bilo kakve ostatke voska i ostavite kožu čistom i mekom.

Važno OBAVEŠTENJE

Ne koristiti na iritiranu ili oštećenu kožu, ili kožu sa bubuljicama, ranama, posekotinama ili proširenim venama. Proverite kožu kako bi se osiguralo da je suva i bez iritacije pre upotrebe.

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Topli(mlaki) vosak u perlama premium hlorofil - 800 gr.

  • Kod proizvoda: 6896
  • Dostupnost: Na lageru

    1,190.00Din


Najgledaniji proizvodi

ULTRAPEEL & PDT LED - ultrazvučna špatula i fototerapija

ULTRAPEEL & PDT LED - ultrazvučna špatula i fototerapija

PDT svetlo je poznato i pod imenom "Čarobno Svetlo". Fotonski dinamički instrument (Photon Dynamical Instrument) daje biološki aktivno hladn..

Pozvati za cenu

CAVITE STAR - ultrazvučna kavitacija

CAVITE STAR - ultrazvučna kavitacija

CAVITE STAR   Ultrazvučna kavitacija   Autentični tretmani redukcije lokalnih masnoća na butinama, stomaku, bokovima, nadla..

99,200.00Din

MULTIPLE EPIL H8 - IPL i Multiple epil tehnologija

MULTIPLE EPIL H8 - IPL i Multiple epil tehnologija

Multiple Epil H8 - Aparat za lasersku epilaciju sa 2 sonde sa Multiple Epil i IPL tehnologijom   Manja energija sa efektnijim rezul..

Pozvati za cenu

RWT POWER TECHNOLOGY – radijalni udarni talasi

RWT POWER TECHNOLOGY – radijalni udarni talasi

RWT POWER TECHNOLOGY   Radijalni talasi imaju brze pulseve pritiska sa kratkim udarom maksimalne snage sa ciljem da prenesu energiju n..

Pozvati za cenu