• Efektivan, brz i bezbolan tretman
  • Fokusiran na dva aspekta: funkcionalnost i sigurnost
  • Odgovara svim tipovima kože i svim bojama dlaka, uključujući i osunčanu kožu
  • Poseduje podešavanje za 6 tipova kože
  • Trostruki sistem hlađenja
  • Omogućava brzu epilaciju velikih površina
  • Moderan dizajn i smart sistem, kontaktno hlađenje i safirski kristal

KAKO RADI?

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat 3XD FUSION koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Talasna dužina 808nm je posebno efektivna na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava. Stablo dlake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula. DIODNI LASER 3XD FUSION sa tri talasne dužine istovremeno omogućava efektivno uklanjanje standardnih (808nm- diodni), zatim veoma svetlih (755nm- aleksandrit laser) i veoma tamnih i debelih dlaka (1064nm Nd:yag).

PRINCIP TRETMANA

Trajna epilacija diodnim laserom se zasniva na selektivnoj dinamici svetlosti i zagrevanja. Laserski zrak prolazi kroz površinu kože i dopire do korena folikula dlake; svetlost se može apsorbovati i pretvoriti u toplotno oštećeno tkivo folikula dlake, tako da se predeo gubitka dlake regeneriše bez oštećenja okolnog tkiva. Blag bol, laka procedura korišćenja, najbezbednija tehnologija za trajnu epilaciju.

PREDNOSTI EPILACIJE SA 3 TALASNE DUŽINE

Ø Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela.

Ø Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa.

Ø Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom.

Ø Velika prednost ovog diodnog lasera je ta što se dlake posle tretmana sa njim uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije.

Ø Njegova prednost je I ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka I veoma svetlih dlaka.

REZULTATI

Rezultat laserske depilacije zavisi od fototipa, veličine i pigmentacije dlake, i od njene faze rasta na tretiranoj oblasti. Zadovoljavajućim rezultatima smatramo kada se posle šest / osam tretmana može videti 80% smanjenja neželjenih dlačica. Posle toga, možda će biti neophodno uraditi povremene popravke ali ovo zavisi od fiziološkog odgovora klijenta. Generalno govoreći, dlačice koje ne odreaguju u potpunosti pretvaraju se u tanko vlasište vidljivo samo pri osvetljenosti. Laserska depilacija ostavlja kožu mekanom i sjajnom.

Tehničke karakteristike:

Tip lasera:

Diodni laser sa tri talasne dužine

Talasna dužina lasera:

755 nm/ 808 nm/ 1064 nm

Tačka laserske obrade:

12 x 18 mm

Veličina LCD ekrana:

10,4 inča

Trajanje impulsa:

5 - 400 ms (podesivo)

Gustina energije:

1 – 120 J/ cm2

Frekvencija impulsa:

0,5 – 12 Hz

Sistem hlađenja:

Hlađenje u zatvorenom ciklusu, kontaktno hlađenje glave lasera je 0 – 5 O C

Napajanje:

230V ±23V, 50Hz, 10A

Snaga aparata:

2000 W

Težina:

88 kg

Dimenzije:

600mm ×510mm ×1220mm (D׊ ×V)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

3XD FUSION – Diodni laser sa 3 talasne dužine

  • Kod proizvoda: 6814
  • Dostupnost: Na lageru

    Pozvati za cenu


Najgledaniji proizvodi

Ultrapeel + PDT LED fototerapija

Ultrapeel + PDT LED fototerapija

PDT svetlo je poznato i pod imenom "Čarobno Svetlo". Fotonski dinamički instrument (Photon Dynamical Instrument) daje biološki aktivno hladn..

Pozvati za cenu

Body Star 8

Body Star 8

Programska Elektrostimulacija Programska elektrostimulacija bila je u VECOM-u zamišljena kao prijatan, i u isto vreme efektivan tretman. Bazira se n..

Pozvati za cenu

Cavite Star

Cavite Star

Ultrazvučna Lipoliza Autentični tretmani redukcije lokalnih masnoća na butinama, stomaku, bokovima, nadlakticama. Napredni i potpuno inovativni Ca..

100,800.00Din

Ultimate gelovi u boji

Ultimate gelovi u boji

Gelovi izuzetne pigmentacije, visokog sjaja, bez lepljivog sloja. Formula gelova u boji najlakših ikada. Mogu se nanositi nakon bilder gela na ceo..

470.00Din