Programska Elektrostimulacija

Programska elektrostimulacija bila je u VECOM-u zamišljena kao prijatan, i u isto vreme efektivan tretman. Bazira se na pionirskoj formi elektrolipolitskog talasa koji omogućava vrlo nežnu stimulaciju mišićnih vlakana. Ova tehnologija izaziva fiziološke kontrakcije koje doprinose toniranju tela i smanjenju celulita.

Elektro - skulptura

Elektro-skulptura je prijatan i efektan tretman. On koristi novi oblik talasa koji omogućava tretman mišićnih vlakana na izuzetno delikatan način. Ova tehnologija proizvodi kontrakcije koje doprinose fiziološkom toniranju kože i tela, usporavajući formiranje naslaga celulita.

Eliminacija celulita i smanjenje obima

Prilikom kontrakcija mišića crpe energiju iz sopstvenog glikogena i okolnih masnih naslaga. Na ovaj način elektrostimulacijom se podstiće gubitak masnih naslaga, i može se smanjiti obim 2-3cm. Najčešće tretirane regije za smanjenje masnih naslaga su butine, zadnjica, struk i bokovi.

Primenom elektrostimulacije poboljšava se cirkulacija, kao i oksigenacija tkiva i eliminišu se nagomilane tečnosti, pa je koža zategnutija a tretirana regija ima vidno manje celulita i masnih naslaga.

Drenažna masaža

Drenažna masaža dejstvuje zahvaljujući mešavini stimulišućih struja sa dejstvom toniranja i drenaže, poboljšavajući elastičnost mišića i tkiva, i omogućavajući eliminaciju suvišnih tečnosti i toksina

Tonifikacija

Zatezanje kože i bolji tonus uz povećanje elastičnosti.

Tehničke karakteristike:

Tip aparata: BODY STAR 8

Šifra: 9090

Kuciste: Polystirol

Maksimalna izlazna struja: 0-30mA AC

Izlazna frekvencija: 10-200Hz

Tajmer: 1-60min

Broj kanala: 8

Broj elektroda: 16

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Body Star 8

  • Kod proizvoda: 9090
  • Dostupnost: Na lageru

    Pozvati za cenu


Najgledaniji proizvodi

Ultrapeel + PDT LED fototerapija

Ultrapeel + PDT LED fototerapija

PDT svetlo je poznato i pod imenom "Čarobno Svetlo". Fotonski dinamički instrument (Photon Dynamical Instrument) daje biološki aktivno hladn..

Pozvati za cenu

Body Star 8

Body Star 8

Programska Elektrostimulacija Programska elektrostimulacija bila je u VECOM-u zamišljena kao prijatan, i u isto vreme efektivan tretman. Bazira se n..

Pozvati za cenu

Cavite Star

Cavite Star

Ultrazvučna Lipoliza Autentični tretmani redukcije lokalnih masnoća na butinama, stomaku, bokovima, nadlakticama. Napredni i potpuno inovativni Ca..

100,800.00Din

Ultimate gelovi u boji

Ultimate gelovi u boji

Gelovi izuzetne pigmentacije, visokog sjaja, bez lepljivog sloja. Formula gelova u boji najlakših ikada. Mogu se nanositi nakon bilder gela na ceo..

470.00Din