Indikacije za aparaturne tretmane

INDIKACIJE ZA APARATURNE TREMANE
Vecom aparati nove generacije spajaju dugogodišnji kvalitet i nove performanse u uspešnoj borbi protiv nepravilnosti i stanja koja se javljaju kao posledica starenja, genetike, načina života i faktora iz spoljašnje sredine. Indikacije za aparaturne tretmane su brojne, a uz pomoć odabranih aparata lako rešive.
CELULIT

Problem celulita najčešće je uslovljen metabolizmom i načinom na koji se telo bori sa masnoćom. Pored toga što narušava estetski izgled, celulit može biti ozbiljan i bolan.

Promena načina života i ishrane jeste prvi korak u rešavanju problema, ali za maksimalne rezultate treba uključiti procedure aparatima koje značajno doprinose rešavanju problema.

EPILACIJA

Problem dlačica nije samo estetski nedostatak nego i psihološka nelagodnost. Ljudi pogođeni ovim problemom se često osećaju ograničeno u svojim odnosima i stoga je tretman epilacije jedan od najpopularnijih.

Tehnologija na ovom polju prošla je kroz značajnu evoluciju, od elektrokoagulacije do lasera, pulsirajućeg svetla i diodnih lasera za jednom ili više talasnih dužina koji uspešno rešavaju ovaj estetski problem…

This site is registered on wpml.org as a development site.