Laserska epilacija

LASERSKA EPILACIJA
Trajno uklanjanje dlaka

Problem dlačica nije samo estetski nedostatak nego i psihološka nelagodnost. Ljudi pogođeni ovim problemom se često osećaju ograničeno u svojim odnosima i stoga je tretman epilacije jedan od najpopularnijih.

Tehnologija na ovom polju prošla je kroz značajnu evoluciju, od elektrokoagulacije do lasera, pulsirajućeg svetla i diodnih lasera za jednom ili više talasnih dužina.

Diodna laser tehnologija

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat VECOM koristi 808nm, posebno efektivne na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava.

Takođe koristi i talasne dužine od 755 i 1064nm. Stablo dlake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula.

PROCEDURA

Osim primene 3 talasne dužine koje se vezuju za melanin i hemoglobin, diodni laseri poseduju i i duple sisteme hlađenja, visoke izlazne snage aparata i sondi koji omogućavaju bezbedan i siguran rad, bezbolan i efikasan.

Diodne lasere nove generacije odlikuje i jednako delovanje na svim tipovima i bojama kože ( osim sedih), tako da se mogu primeniti i na osunačanoj koži, odn. mogu se primenjivati tokom cele godine. Takođe, epilacija predstavlja i standard po pitanju lečenja folikulitisa ( uraslih dlaka). Na ovaj način se vrši trajno uklanjene dlaka i regeneracija kože.

Od velikog znača za uspešnost tretmana je pre svega kvalitet aparata, kao i stručna osposobljenost operatera. U našim edukacionim centrima pružamo besplatnu i celovitu obuku za rukovanje laserom, koja obuhvata tehničku i praktičnu obuku za rad sa laserima.

This site is registered on wpml.org as a development site.