Opuštena koža

OPUŠTENA KOŽA
Body Sculpture

Radiofrekvencija + infracrveni zraci + selektivni ultrazvuk+ spoljašnji automatski roleri

Preoblikovano telo, tonirana, kompaktna i regenerisana koža, za dobar izgled i dobar osećaj. Body sculpture koristi svojstva toplote u borbi protiv znakova celulita, opuštene kože sa naslagama, pružajući klijentu osećaj lakoće i prijatne toplote.

Napredna radiofrekvencija i infracrveni zraci

Body sculpture radi sa naprednom radiofrekvencijom, selektivnim ultrazvukom, infracrvenim zracima i spoljšanjim automatskim rolerima, 4 efektivne tehnologije za mršavljenje koje se mogu koristiti zasebno ili kombinovati.

Temperatura koja se proizvede ovim tretmanima povećava se u tkivima, potpomaže vazodilataciju i pravilni venozno-limfični protok, koji omogućava drenažu tečnosti i toksina, stimulišući ćelijski metabolizam i istovremeno obavljajući funkciju re-oksigenacije.

RADIO-FREKVENCIJA
Efekat zatezanja

Bio-fizički efekat radio frekvencije zasniva se na transformaciji energije u toplotu. Ona ubrzava lokalni metabolizam, kao i protok krvi u mikrocirkulaciji, eliminiše zadržavanje vode u kapilarima, oslobađa međutkivo od edema, obnavlja temperaturu neophodnu za reaktiviranje lipolize, zaustavlja fibroznu reakciju potkožnog tkiva, smanjuje opuštenost kože i nepravilnosti izazvane celulitom.

Dejstvo regeneracije radio frekvencije

Ovaj tretman koristi proces dijatermije, koji omogućava vazodilaciju i povećava dotok kiseonika ka tkivima, ubrzava ćelijski metabolizam i stimuliše proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, čineći kožu elastičnom i čvrstom.

This site is registered on wpml.org as a development site.