Smanjenje masnih naslaga

SMANJENJE MASNIH NASLAGA
Problem celulita najčešće je uslovljen metabolizmom i načinom na koji se telo bori sa masnoćom. Pored toga što narušava estetski izgled, celulit može biti ozbiljan i bolan. Promena načina života i ishrane jeste prvi korak u rešavanju problema, ali za maksimalne rezultate treba uključiti procedure koje značajno doprinose rešavanju problema.
BIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA

Bipolarna radiofrekvencija u borbi protiv znakova celulita, opuštene kože sa naslagama podstičući regeneraciju i stvaranje mladog kolagena, čime se dobija zategnuta koža dobrog tonusa, sa smanjenim ili eliminisanim celulitom.

Temperatura koja se proizvede ovim tretmanima povećava se u tkivima, potpomaže vazodilataciju i pravilni venozno-limfični protok, stimulišući ćelijski metabolizam i istovremeno obavljajući funkciju re-oksigenacije.

SPOLJAŠNJI AUTOMATSKI ROLERI, vakum višestepene snage i rotirajućih rolera, koji prodire u različite dubine tkiva, stimulišući limfotok i krvotok, čime se podiže tonus tkiva i zateže koža.

SELEKTIVNI ULTRAZVUK, koji deluje na sagorevanje suvišnih masti, povećavajući brzinu metaboličkih reakcija masnih naslaga i revitalizira oblasti zahvaćene celulitom.

Delovanje IR zraka

Delovanje IR zraka povećava enzimsku aktivnost koja pokreće lokalnu lipolizu. Infracrvene led lampe pojačavaju spektrum frekvencija u samom infracrvenom pojasu, intenzivirajući efekat topline i stvarajući prijatan osećaj opuštenosti. LED lampe su pažljivo odabrane da bi klijentu omogućile bezbednost i udobnost.

Tretman je namenjen svima koji imaju problem sa masnim naslagama, celulitom, zadržavanjem vode u organizmu i usporenim metabolizmom.

This site is registered on wpml.org as a development site.