3XC ALFA PORTABL II

3XC ALFA PORTABL II

Diodni laser sa 3 talasne dužine 755+808+1064nm

 • Efektivan, brz i bezbolan tretman
 • Fokusiran na dva aspekta: funkcionalnost i sigurnost
 • Odgovara svim tipovima kože i svim bojama dlaka, uključujući i osunčanu kožu
 • Poseduje podešavanje za 6 tipova kože
 • Trostruki sistem hlađenja
 • Omogućava brzu epilaciju velikih površina
 • Moderan dizajn i smart sistem, kontaktno hlađenje i safirski kristal

 

 

Opis
Dodatne informacije
Opis

KAKO RADI?

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat 3XC ALFA PORTABL II koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Talasna dužina 808nm je posebno efektivna na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava. Stablo dlake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula. DIODNI LASER 3XC ALFA PORTABL II sa tri talasne dužine istovremeno omogućava efektivno uklanjanje standardnih (808nm- diodni), zatim veoma svetlih (755nm- aleksandrit laser) i veoma tamnih i debelih dlaka (1064nm Nd:yag).

PRINCIP TRETMANA

Trajna epilacija diodnim laserom se zasniva na selektivnoj dinamici svetlosti i zagrevanja. Laserski zrak prolazi kroz površinu kože i dopire do korena folikula dlake; svetlost se može apsorbovati i pretvoriti u toplotno oštećeno tkivo folikula dlake, tako da se predeo gubitka dlake regeneriše bez oštećenja okolnog tkiva. Blag bol, laka procedura korišćenja, najbezbednija tehnologija za trajnu epilaciju.

REZULTATI

Rezultat laserske depilacije zavisi od fototipa, veličine i pigmentacije dlake, i od njene faze rasta na tretiranoj oblasti. Zadovoljavajućim rezultatima smatramo kada se posle šest / osam tretmana može videti 80% smanjenja neželjenih dlačica. Posle toga, možda će biti neophodno uraditi povremene popravke ali ovo zavisi od fiziološkog odgovora klijenta. Generalno govoreći, dlačice koje ne odreaguju u potpunosti pretvaraju se u tanko vlasište vidljivo samo pri osvetljenosti. Laserska depilacija ostavlja kožu mekanom i sjajnom.

PREDNOSTI EPILACIJE SA 3 TALASNE DUŽINE:

 1. Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela.
 2. Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa.
 3. Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom.
 4. Velika prednost ovog diodnog lasera je ta što se dlake posle tretmana sa njim uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije.
 5. Njegova prednost je I ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka I veoma svetlih dlaka.
 6. Omogućava vam da pregledate slike, programe, podatke o klijentima, izbor odgovarajućih parametara za sve tipove kože i dlake.
Dodatne informacije
TIP LASERA

Diodni laser sa tri talasne dužine

TALASNA DUŽINA LASERA

755 nm/ 808 nm/ 1064 nm

FREKVENCIJA

1-10hz

EKRAN

10” ekran

TRAJANJE IMPULSA

5 – 300 ms (podesivo)

ENERGIJA

1 – 280 J (podesivo)

SISTEM HLAĐENJA

Sapphire stil hlađenja+vazduh+poluprovodnik-conductor+pametni TEC

NAPAJANJE

AC 110V/220, 50~60Hz

SNAGA APARATA

1600 W

SNAGA SONDE

800 W

VELIČINA PODRUČJA TRETMANA

15x17mm

TEMPERATURA KRISTALA

-30~5°C

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist