DARSONVAL AS

DARSONVAL AS

 

Darsonval AS – aparat za tretmane lica visokom frekvencijom

Ovaj profesionalni aparat karakterišu sledeća dejstva:

  • Dezinfekciono
  • Isušujuće
  • Stimulativno
  • Pospešujuće (kod pakovanja)

 

 

 

Opis
Dodatne informacije
Katalog
Opis

Dezinfekciono svojstvo podrazumeva uništavanje bakterija i ostalih mikroorganizama sa površine kože za koje se zna da mogu biti izazivači mnogih oboljenja i infekcija. Zato se aparat koristi nakon čišćenja lica, radi sprečavanja širenja infekcije.

Pošto se tretman akni smatra jednim od najdelikatnijih tretmana, veoma je važno nakon završenog čišćenja lica voditi računa o pravilnoj dezinfekciji kože. Nakon nanošenja odgovarajućeg losiona u zavisnosti od tipa kože, dejstvo darsonvala sprečava i isključuje svaki vid širenja infekcije koji je moguć nakon čišćenja lica, kod svih a posebno aknoznog tipa kože.

 

Isušujuće dejstvo utiče na normalizaciju lučenja lojnih žlezda. Poznato je da masan i mešovit tip kože karakterišu proširene pore, grubost, narušena glazura(mnoštvo komedona). Pošto takav tip kože zahteva temeljit tretman, jedan od neophodnih činilaca je učešće darsonvala u radu sa klijentom.

Stimulativno dejstvo – ukoliko je koža klijenta sa narušenom (slabom) funkcijom krvotoka, jedna od radnji koja će omogućiti bolju cirkulaciju, jeste primena darsonvalizacije. Problem narušenog krvotoka, kako usporenog tako i prenaglašenog, dovodi do poremećaja metabolizma. Darsonvlizacijom se postiže sklad metabolizma i eliminacija toksina. Na taj način koža se vitalizira.

 

Delovanje preko maski i pakovanja – Za određene tipove kože neophodna je primena maski i pakovanja koje imaju za cilj da podstaknu cirkulaciju krvi,da kožu obogate vlagom, da je hrane, da deluju emolijentno, da umire osetljivu i iritiranu kožu, da stimulišu biološke funkcije kože i uspore proces starenja.

Kod većine maski i pakovanja moguće je dodatno ih zagrevati kako bi se sam proces ubrzao i poboljšao efekat. To se postiže dejstvom darsonvalizacije preko krema i pakovanja.

Ovako delovanje (toplotno) preko maski i pakovanja posebno je rezultirajuće kod senilno atroficnih i suvih koža, kod koža sa slabom cirkulacijom, kao i zrelijih koža.

Dodatne informacije
NAZIV PROIZVODA

Darsonval AS

ŠIFRA PROIZVODA

2028

REŽIM RADA

220-240V AC, 50/60Hz

SNAGA

100W

OSIGURAČ

T-1A

ZAŠTITNA KLASA

IEC60601/1, Class I, Type BF

KUĆIŠTE

Polistirol

BROJ RUČICA

1

BROJ ELEKTRODA

1 (pečurkastog oblika)

MAX FREKVENCIJA

200 KHz

MAX IZLAZNI NAPON

40KVpp

DIMENSIONS OF THE APPLIANCE (D x W x H)

370x220x350

TEŽINA

GARANCIJA APARATA

24 meseca na elektroniku aparata, 6 meseci na opremu (sonde, ručice, kablovi)

Katalog

Katalog

Pogledajte katalog proizvoda

 

Povezani proizvodi
DARSONVAL PORTABL
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist