RF DYNAMIC FACE

RF DYNAMIC FACE

112,100.00 RSD

 

  • LIFTING LICA
  • OČNA ZONA- KAPCI
  • LIFTING OSETLJIVE KOŽE
  • TURGOR KOŽE

 

 

 

Opis
Dodatne informacije
Opis

RF DYNAMIC face je tehnološki napredan aparat koji pruža jednostavnost primene. Omogućava vidno podmlađivanje i zatezanje kože lica.

Učestalost tretmana omogućava bolju cirkulaciju krvi, vraćajući zategnutost mišićima lica.
Raditalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana.

Ovaj tretman je pogodan za lice, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata.

Sistem rada RF DYNAMICOM je frakcionisana energija – podeljena na najsitnije delove, gde se osim obnove na površinkom delu, toplota plasira i u dublje slojeve tkiva. Efekat koji se postiže je potpuna obnova spoljašnje površine kože, ali i jaka stimulacija proizvodnje novog kolagena u dubljim slojevima kože. Kako je kolagen osnovni sastojak koji kožu čini čvrstom i zategnutom, dobijamo podmladjivanje sa očuvanim prirodnim izgledom, koristeći prirodne potencijale svog organizma.

Dodatne informacije
NAZIV PROIZVODA

RF Dynamic Face

ŠIFRA PROIZVODA

5062

IZLAZNA SNAGA

max 50 W

IZL. SNG. MALE RUČICE

110 V

NOMINALNA FREKVENCIJA

3 Mhz

RADNA TEMPERATURA

od -10°C do 40°C

NAPAJANJE

220-240V, 50-60 Hz

DIMENSIONS OF THE APPLIANCE (D x W x H)

320x400x200 mm

Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist