SERVIS LASERA I APARATA

7 DANA U NEDELJI VAM OBEZBEĐUJEMO NASTAVAK POSLA

Brza i stručna pomoć po Evropskim standardima i kvalitetu (utvrđivanje kvara, ugradnja originalnih delova, garancija na servis)

Dugotrajnost Vašeg aparata ne zavisi samo od njegovog kvaliteta, već i od profesionalnog servisa i pravilnog održavanja. VECOM beauty system preduzima sve da pomoću efikasnih procesa, kvalifikovanih servisera i originalnih delova Vaš aparat radi besprekorno, sa najvišim performansama.

EFIKASNOST

Zato se u efikasnom procesu servisa vrši detaljan pregled aparata, provera ispravnosti i testiranje aparata nakon zamene i ugradnje delova.

Kupac dobija izveštaj servisa i test liste, sa oznakon za naredni redovan godišnji servis. Svaki servis prati odgovarajuća dokumentacija sa spiskom ugrađenih i servisiranih delova.

POUZDANOST

Bilo da je reč o redovnom održavanju, godišnjoj kontroli ili servisu, Vaš aparat će biti u najboljim rukama servisera i inženjera koji će se pobrinuti da se kontrole i popravke obave stručno.

PROFESIONALNOST

Servisni centar je opremljen savremenim alatima i tehnološko naprednim istrumentima kontrole.

Trudimo se da u najbržem roku, profesionalno i visokokvalitetno, obavimo servis, često čak do kasnih večernjih sati, kako bi u što kraćem roku korisnici imali ispravan aparat u svom salonu, ordinaciji ili spa centru.

PODRŠKA

Sve podatke naših klijenata unosimo u informacioni sistem, gde su bezbedno sačuvani uz servisnu knjižicu.

Takođe brinemo o redovnom održavanju i redovnom servisiranju sa garancijom na urađen servis.

LOGISTIKA

U dogovoru sa kupcem, vršimo preuzimanje većih aparata na servis našim vozilom. Nakon završene kontrole i servisa, aparat bezbedno vraćamo kupcu.

NAPOMENA

Sigurnosni rizici koji se javljaju kod ugradnje neoriginalnih delova:

  • Nedovoljna snaga i stabilnost aparata
  • Loš kvalitet materijala izrade
  • Kratak vek trajanja
This site is registered on wpml.org as a development site.